We hebben deze week weer een aantal heerlijke specialiteiten naast de vaste kaart zowel voor de lunch als het diner. Kom heerlijk genieten voor of tijdens Pasen! 

Voor de lunch:

  • Panini di gorgonzola - ciabatta broodje met gorgonzolakaas en champignons warm uit de oven - € 7,50
  • Zuppa di piselli secci diviso a metà - soep van spliterwten en winterpeen - € 4,50
  • Flammkuchen della casa - zelf samen te stellen flammkuchen - € 8,95
  • Risotto con funghi porchini e tartufo - risotto met bospaddenstoelen en truffel - € 17,50
  • Pappardelle con brasato di manzo - brede tagliatelle met gestoofd rundvlees -  € 15,50

Voor het diner: 

  • Funghi trifolati - gebakken paddenstoelen met knoflook en peterselie - € 9,50
  • Fiori di zucchini e asparagi - gefrituurde courgettebloemen en groene asperges - € 9,50
  • Brasato di manzo con pappardelle - brede tagliatelle met gestoofd rundvlees -  € 15,50
  • Risotto con funghi porchini e tartufo - risotto met bospaddenstoelen en truffel - € 17,50
  • Stufato d' Agnello - stoof lamsschenkel - € 19,50
  • Spigola con vino bianco e zucchini - zeebaars gebakken in witte wijn saus met courgette - € 18,50
  • Rabarboro crumble con gelato - rabarber crumble met vanille ijs - € 6,50

Komen jullie deze week langs om dit overheerlijke dessert te proeven? Reserveer online.

Comment