We zijn inmiddels al weer ruim een week open na onze vakantie en het is weer tijd voor een update van de specialiteiten naast de kaart. Hierbij introduceren wij u de specialità della settimana:

Voor de lunch:

  • Insalate di anatra e fichi - salade met gebakken eend en vijgen - € 12,50

Voor het diner:

  • Carpaccio di pesce spada - dun gesneden zwaardvis - € 8,50/13,50
  • Cozze al vino bianco e spaghetti - mosselen in witte wijnsaus met spaghetti - € 13,50
  • Faraona con risotto tartufo nero - parelhoen met truffelrisotto - € 20,50
  • Spigola al forno con zucchini - zeebaars uit de oven met courgette - € 18,50
  • Costata di manzo con verdura mista - rib eye met verschillende groenten - € 20,50
  • Broccoli e fagiolini - broccoli en haricoverts - € 4,50
  • Pesca e pistachio con mascarpone - perzik en pistache nootjes met mascarpone - € 6,50

Komen jullie binnenkort langs om het heerlijke toetje hieronder te proeven? Reserveer hier een tafel



Comment