We hebben deze week weer een aantal heerlijke specialiteiten naast de normale kaart! 

Voor de lunch:

  • Flammkuchen con copa di parma e crema di tartufo - flammkuchen met schouderham en truffelcreme - € 9,25 
  • Insalate di gorgonzola - salade met gorgonzolakaas, paddenstoelen en walnoten  - € 12,50
  • Pappardelle con brasato di manzo - brede tagliatelle met gestoofd rundvlees -  € 14,50
  • Ravioli Raffaello - ravioli gevuld met bieten, pastinaak en geitenkaas bestrooid met gebrande hazelnoten - € 15,50

Voor het diner: 

  • Portobello con gorgonzola, fichi e fungi - portobello gevuld met gorgonzola en met vijgen, noten en champignons - € 9,50
  • Carpaccio di anatra e fichi - eenden carpaccio met vijgen - € 13,50
  • Ravioli Raffaello - ravioli gevuld met bieten, pastinaak en geitenkaas bestrooid met gebrande hazelnoten - € 15,50
  • Pappardelle con brasato di manzo - brede tagliatelle met gestoofd rundvlees -  € 14,50
  • Picata Milanese con spaghetti arrabiata - gepaneerde schnitzels en spaghetti met een pittige tomaatensaus - € 18,50
  • Pesce ippoglosso - heilbot met rode ui en een honingmosterd saus - € 19,50
  • Contorno fagioli con tomate - witte bonen en tomaten als bijgerecht - € 5,50
  • Dolce speciale: Pere cotte con gelato alla vaniglia e cookie crumble - gestoofde peren met vanille ijs en cookie crumble -  € 6,50

Komen jullie dit weekend langs om deze portobello uit de oven te proeven? Reserveer hier alvast je tafel.

Comment