We hebben deze week weer een aantal heerlijke nieuwe specialiteiten! 

Voor de lunch:

  • Zuppa di zucca - pompoensoep met aardappel en pastinaak - € 4,50
  • Burratina con peperone e copa di Parma - romige kaas van koemelk met paprika en schouderham -
    € 13.50
  • Pappardelle con brasato di manzo - dikke tagliatelle met gestoofd rundvlees -  € 14,50
  • Insalate di verdure - salade met pompoen, champignons, geitenkaas en walnoten  - € 11,50
  • Flammkuchen con spinaci, ricotta e pancetta - flammkuchen met spinazie, ricotta kaas en spek -
    € 8,95
  • Flammkuchen con copa di parma e crema di tartufo - flammkuchen met schouderham en truffelcreme - € 8,95
  • Flammkuchen con salmone e avocado - flammkuchen met zalm en avocado - € 8,95

Voor het diner: 

  • Capesante con pave e pancetta - Sint Jacobsschelpen met tuinbonen en spek - € 13,50
  • Burratina con peperone e copa di Parma - romige kaas van koemelk met paprika en schouderham -
    € 13.50
  • Tagliatelle ai funghi freschi - tagliatelle met verse paddenstoelen - € 14.50
  • Pappardelle con brasato di manzo - brede tagliatelle met gestoofd rundvlees -  € 14,50
  • Trio di carne - mixed grill met haas, hert en zwijn - € 21,50
  • Pesce Rombo alla tartufo nero - tarbotvis met zwarte truffelsaus- € 19,50
  • Contorno broccoli - broccoli als bijgerecht - € 5,50
  • Dolce speciale: Pere cotte con gelato alla vaniglia e cookie crumble - Gestoofde peren met vanille ijs en cookie crumble -  € 6,50

Komen jullie langs om deze heerlijke capesante con pave e pancetta te proeven? Reserveer hier uw tafel.


Comment