maestro Caroni
 

GAstheer

Maestro Caroni heeft al zijn hele volwassen leven een passie voor Italiaanse wijnen. Hij deelt dit graag met zijn gasten en zal gevraagd of ongevraagd bij u aan tafel aanschuiven. Hij voelt zich als gastheer verantwoordelijk voor een goede spijs/wijn combinatie. Naast wijn praat hij ook met veel plezier over zijn gezin dat bij Caroni mede voor het succes zorgt. Zijn vrouw Christina is zijn steun en toeverlaat en regelt alles achter de schermen. Alle kinderen werken bij het restaurant en zijn dochter Chloé is sinds 2012 bedrijfsleidster.

chloé, DAni & Nicolas Caroni

de familie

Chloé is de drijfveer achter het succes van Caroni. Zij heeft de lunch op de kaart gezet en heeft de passie van haar vader voor lekkere wijnen inmiddels ook overgenomen. Met een hotelschooldiploma op zak en haar altijd aanwezige glimlach is zij in Caroni helemaal op haar plek. Verder zijn Dani en Nicolas onmisbare krachten voor het reilen en zeilen van het restaurant. Dani is met haar Pabo-achtergrond de lieveling van de jongere gasten en maakt Nicolas voor u de mooiste anti pasti van Den Haag.

Rafaello & Co
 

Chef & medewerksters

Rafaello is de chef en altijd draaiende motor in de keuken. Hij is er al sinds het begin bij en wordt beschouwd als de verloren zoon die terug is gekeerd om de lekkerste gerechten tot in de perfectie klaar te maken. Met zijn altijd bruisende karakter gaat hij voor de volle 100% en u hoort hem af en toe vanuit de keuken zingen achter het fornuis. Daarnaast bestaat het team uit een aantal vrienden van de familie waaronder Sophie, Chantal, Claudine, Gulia en Farley. Samen staan ze voor u klaar en bezorgen u een gezellige avond uit.