DSC_2688.jpg
Papa en Nicolas.jpg
Onze locatie.jpg
FullSizeRender (1).jpg
DSC_2688.jpg

Ons concept


Traditioneel Italiaans

SCROLL DOWN

Ons concept


Traditioneel Italiaans

Benvenuti

Welkom bij Caroni! In hartje centrum Den Haag, in het Buurtgenootschap 2005, kunt u bij ons terecht voor een gezellige en intieme avond uit. Het restaurant is ook een uitstekende keuze voor een zakendiner of -lunch waar u altijd gastvrij wordt ontvangen. Het karakteristieke interieur heeft een eigentijdse inrichting en door de informele sfeer voelt u zich even als op vakantie in Toscane. Het restaurant wordt gerund door familie Caron die u alle dagen welkom heet. 

famiglia Caroni

De familie Caron is het restaurant Caroni in 2002 begonnen in 't Jagertje te Den Haag. Na 10 jaar was het tijd voor iets nieuws en opende het restaurant in 2012 opnieuw haar deuren aan de Hooikade

Dochter Chloé geeft het bedrijf nu leiding. Ook heeft zij het concept iets aangepast en hierdoor biedt Caroni nu een lunchkaart aan. Nog altijd staat de passie voor de traditionele Italiaanse keuken aangevuld met bijzondere en schaarse wijnen bij het familierestaurant centraal. 

BUON APPETITO 

De menukaart bestaat uit traditioneel Italiaanse gerechten gemaakt met verse ingrediënten. Zo kunt u kiezen uit heerlijke antipasti, verse pasta's en vis- en vleesgerechten geserveerd met verschillende bijgerechten. Naast een vaste kaart werkt Caroni met wisselende seizoensgebonden specialiteiten. Ook komen de gasten graag terug voor de huisgemaakte dolce zoals de tiramisu. De wijnkaart biedt u een uitgebreid aanbod die zelf uitgekozen en geïmporteerd is bij kleine lokale wijnboeren. 

EVENTI

Daarnaast biedt Caroni ook Masterclasses in Wine Tasting aan, om u in een informele sfeer kennis te laten maken met Italiaanse wijn, zowel voor besloten groepen als avonden met open inschrijving. 

Heeft u iets te vieren en wilt u Caroni (voor een gedeelte) afhuren? Tot 10 personen kunt u in het knusse achterste gedeelte (Chloé's Corner) zitten en voor grotere groepen kunt u het voorste gedeelte reserveren. Klik hier voor meer informatie.  

tiramisu2.jpg
funghi.JPG
Papa en Nicolas.jpg

Ons team


Maak kennis met

Ons team


Maak kennis met

maestro Caroni
 

GAstheer

Maestro Caroni heeft al zijn hele volwassen leven een passie voor Italiaanse wijnen. Hij deelt dit graag met zijn gasten en zal gevraagd of ongevraagd bij u aan tafel aanschuiven. Hij voelt zich als gastheer verantwoordelijk voor een goede spijs/wijn combinatie. Naast wijn praat hij ook met veel plezier over zijn gezin dat bij Caroni mede voor het succes zorgt. Zijn vrouw Christina is zijn steun en toeverlaat en regelt alles achter de schermen. Alle kinderen werken bij het restaurant en zijn dochter Chloé is sinds 2012 bedrijfsleidster.

chloé, DAni & Nicolas Caroni

de familie

Chloé is de drijfveer achter het succes van Caroni. Zij heeft de lunch op de kaart gezet en heeft de passie van haar vader voor lekkere wijnen inmiddels ook overgenomen. Met een hotelschooldiploma op zak en haar altijd aanwezige glimlach is zij in Caroni helemaal op haar plek. Verder zijn Dani en Nicolas onmisbare krachten voor het reilen en zeilen van het restaurant. Dani is met haar Pabo-achtergrond de lieveling van de jongere gasten en maakt Nicolas voor u de mooiste anti pasti van Den Haag.

Rafaello & Co
 

Chef & medewerksters

Rafaello is de chef en altijd draaiende motor in de keuken. Hij is er al sinds het begin bij en wordt beschouwd als de verloren zoon die terug is gekeerd om de lekkerste gerechten tot in de perfectie klaar te maken. Met zijn altijd bruisende karakter gaat hij voor de volle 100% en u hoort hem af en toe vanuit de keuken zingen achter het fornuis. Daarnaast bestaat het team uit een aantal vrienden van de familie waaronder Sophie, Chantal, Claudine, Gulia en Farley. Samen staan ze voor u klaar en bezorgen u een gezellige avond uit.  

Onze locatie.jpg

Onze Locatie


In het centrum van Den Haag

Onze Locatie


In het centrum van Den Haag

Ons pand

Het karakteristieke pand van Caroni heeft veel originele 19 eeuwse decoraties. De oud-Hollandse tegeltjes bij de hal als u binnenkomt zijn nog bewaard gebleven. In het pand zelf ziet u veel glas in lood ramen en doen de vele bakstenen poortjes Toscaans aan.

Aan de mooie ouderwetse plafondlijsten hangt een authentieke kroonluchter in het midden van het restaurant. De liefde voor wijn wordt weerspiegelt door een lambrisering die bedekt is met het hout van verschillende wijnkistjes uit de privé collectie van il Maestro di Vino Adriano Caroni.

De lange bruine bank met de bijbehorende verlichting is tailor made door neef Thijs Neven (Amsterdamse binnenhuisarchitect), die ook Chloé's corner, de bar, werkbanken en de speelse vakjeskast heeft ontworpen. 

Aan de Hooikade

Caroni is gelegen aan de Hooikade, een 'stadsgracht' parallel aan de Denneweg, in het centrum van Den Haag. De namen Hooikade en Smidswater (de gracht die in het verlengde ligt van de Hooikade) herinneren aan de tijd dat paarden nog veel gezien werden in het straatbeeld. Er waren in dit deel van de stad veel stallen van de Heeren aan het Voorhout en van de Koninklijke familie. Schepen die hooi brachten naar het centrum legden aan bij de Hooikade.

Door de ligging aan de kade is Caroni in de zomer een uniek plekje om rustig te genieten van het terras. Ook biedt Caroni samen met de rondvaart van Bootvaren Den Haag een vaararrangement aan met een lunch, borrel of diner bij het restaurant. Daarnaast kunt u met de rondvaart van Willemsvaart aanmeren voor een kopje koffie of een glaasje wijn. In overleg kunt u ook een bestelling doen en die meenemen op de boot. 

FullSizeRender (1).jpg

Onze partners


Bedrijven waar Caroni trots op is

Onze partners


Bedrijven waar Caroni trots op is

Lisa en Sophie Catering

Zusjes met passie voor koken
Wij zijn twee zusjes met smaak en delen samen de passie voor koken. Eten is voor ons een samenkomen van vrienden en familie in een gezellige sfeer. Dit hebben wij met de paplepel ingegoten gekregen. Lisa & Sophie Catering staat voor verse producten die met zorg bereid zijn. Wij verzorgen lunches, borrels en diners voor bedrijven en particulieren in Den Haag en omgeving.

Puur en kleurrijk
Iedereen heeft eigen specifieke wensen en verwachtingen van een catering. Wij maken graag een origineel menu, geheel gespecificeerd naar de wensen van de klant. Op verzoek regelen wij ook servies, glaswerk, drank, personeel en aankleding. Wij koken met alle kleuren van de regenboog en gebruiken hiervoor alleen pure en huisgemaakte producten.

Inspiratie en ervaring
Tijdens verschillende reizen is onze liefde voor de mediterrane keuken ontstaan, met hier en daar een oosters tintje. Verse kruiden als basilicum, thijm, koriander en munt vind je terug in onze hapjes, quiches, salades en warme gerechten. Wij hebben veel ervaring opgedaan in de traditionele Italiaanse keuken van Ristorante Caroni, waar we van Mr. Caroni ook veel hebben geleerd over Italiaanse wijnen. 

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe gerechten en verrassende producten. Koken is voor ons elke dag anders. Wij maken onze gasten graag blij met onze smaakvolle hapjes, salades, warme gerechten en andere lekkernijen. Wij nemen graag uw zorg uit handen!

Contact
Lisa & Sophie catering
Goudreinetstraat 432
2564 PT Den Haag
T: 06 10 48 67 78
E: lisaensophie@gmail.com
www.lisaensophie.nl

Rocket fuel events

Incentives, events en meetings
Rocket Fuel Events creëert en organiseert incentives, events en meetings en adviseert en ontzorgt met perspectief op uw doelstellingen. We willen niet alleen weten wat u als opdrachtgever wilt, maar vooral ook waarom. Zo halen we het meeste uit het gespannen kader tijd, creativiteit en budget. U kunt het zo gek niet bedenken of Rocket Fuel Events creëert en organiseert het. 

Events met inhoud en impact
Rocket Fuel Events gelooft dat incentives, meetings en events een krachtig instrument zijn voor het:
•    Versterken van loyaliteit en motivatie
•    Verandering van gedrag
•    Vergroten van kennis en omzet

Waarom Rocket Fuel Events?
•    We vertalen doelstellingen naar een onvergetelijke belevenis en
      ervaring
•    We zijn en voelen ons thuis in de reiswereld en organiseren al ruim 15
      jaar incentive reizen, meetings en events in binnen- en buitenland
•    Wereldwijd beschikken we over een betrouwbaar netwerk van
     leveranciers

Bij de intake komt Rocket Fuel Events letterlijk langs met een koffer vol inspiratie en ervaring. We bespreken uw doelstellingen, filteren uw wensen en we maken graag kennis met uw bedrijfscultuur, product, dienst en medewerkers. We willen niet alleen een hoop weten, maar ook voelen.

Contact
Rocket Fuel Events
Van Galenstraat 6a
2518 EP Den Haag
T: 06 536 822 36
E: info@rocketfuelevents.nl
www.rocketfuelevents.nl