voor uw Evenementen & Partijen

Heeft u iets te vieren? Caroni is af te huren voor verschillende feestelijke gelegenheden. U kunt het restaurant exclusief reserveren voor een sit down dinner voor maximaal 30 personen of een walking dinner voor maximaal 50 personen. Als u met een kleiner gezelschap komt dan kunt u uiteraard ook alleen het grotere gedeelte aan de voorkant reserveren of het knusse gedeelte achterin, ook wel Chloé's Corner genoemd. 

Ook op zaterdag- of zondagmiddag kunt u uw feestje in Caroni geven. Hiervoor doen wij het restaurant speciaal open. Neem voor meer informatie contact op via 070-3460370 of info@caroni.nl.

De grotere zaal aan de voorkant

Maximaal 30 personen

De ruimte aan de voorkant is geschikt voor grotere groepen van maximaal 30 personen. Als u exclusiviteit wilt dan zijn hier extra kosten van €150,- aan verbonden. U kunt zelf bepalen of u aan lange tafels wilt zitten of juist kleine combinaties maakt. Voor groepen van deze omvang biedt Caroni een aantal menukeuzes aan:

3-gangen diner vanaf €32,50.

4-gangen diner vanaf €37,50,-.

DE KLEINEre zaal - Chloé's corner

Maximaal 10 personen

Chloé's Corner is zeer geschikt voor kleinere groepen zoals een zakendiner of als u gezellig uiteten wilt met uw familie in een knus en apart gedeelte. Als u met minder dan 8 personen bent is het mogelijk om á la carte te bestellen. Als u met meer dan 8 personen bent bieden wij een aantal menukeuzes aan:

3-gangen diner vanaf €32,50.

4-gangen diner vanaf €37,50,-.