voor uw Evenementen & Partijen

Heeft u iets te vieren? Caroni is de perfecte locatie voor al uw feestelijke gelegenheden. U kunt het restaurant exclusief reserveren voor een sit down dinner voor maximaal 40 personen of een walking dinner voor maximaal 50 personen. Komt u met een kleiner gezelschap? Dan kunt u uiteraard ook alleen het grotere gedeelte aan de voorkant reserveren of het knusse gedeelte achterin, Chloé's Corner. 

Op zaterdag- of zondagmiddag is het ook mogelijk om uw feestje in Caroni te geven. Hiervoor gaan wij speciaal open, omdat we in het weekend voor de lunch dicht zijn. Neem voor meer informatie contact op via 070-3460370 of info@caroni.nl.

De grotere zaal aan de voorkant

Maximaal 30 personen

De ruimte aan de voorkant is geschikt voor grotere groepen van maximaal 30 personen. Als u exclusiviteit wilt dan zijn hier extra kosten aan verbonden. 

- Grote zaal exclusief voor 20 - 25 personen is €250,-
- Grote zaal exclusief voor 25 - 30 personen is €200,-
- Gehele restaurant exclusief is €150,-

U kunt zelf bepalen of u aan lange tafels wilt zitten of juist kleine combinaties maakt. Voor groepen van deze omvang biedt Caroni een aantal menukeuzes aan:

  • Menu A: 3-gangen voor €34,50

  • Menu B: 3-gangen voor €38,50

  • Menu C: 3-gangen voor €42,50

DE KLEINEre zaal - Chloé's corner

Maximaal 12 personen

Chloé's Corner is zeer geschikt voor kleinere groepen zoals een zakendiner of als u gezellig wilt eten met uw familie in een knus en apart gedeelte.

Als u met minder dan 8 personen bent, is het mogelijk om á la carte te eten. Vanaf 8 personen bieden wij een aantal menukeuzes aan:

  • Menu A: 3-gangen voor €34,50

  • Menu B: 3-gangen voor €38,50

  • Menu C: 3-gangen voor €42,50