Wijnproeverij

Tijdens onze 'Masterclass in Wine Tasting' laten wij u graag kennis maken met bijzondere Italiaanse wijnen. Onder leiding van il Maestro di vino 'Adriano Caroni' proeft u 8 verschillende wijnen. Hij vertelt u alles wat u over wijn en het proces moet weten. Tijdens het proeven krijgt u ook een aantal anti pasti geserveerd die de smaken nog meer tot uiting brengen. Dit alles voor een prijs van €35,- p.p.. Naast het proeven kunt u de wijnen na afloop ook tegen een aantrekkelijke prijs bestellen.

De masterclass met open inschrijving vindt iedere 1e zaterdag van de maand plaats van 16.00 tot 18.00 uur. De eerstvolgende wine tasting is op zaterdag 2 maart 2019. Wilt u liever een wine tasting organiseren met uw eigen besloten groep? (minimaal 8 en maximaal 10 personen) Neem dan contact met ons op om datum te bespreken. 

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op via 070-3460370 of info@caroni.nl. Wilt u liever online reserveren? Vul dan het formulier hiernaast in.

Bent u benieuwd welke wijnen wij in het restaurant serveren? Bekijk dan onze uitgebreide wijnkaart.


HOW TO ENJOY WINE!
WITH MR CARONI

Mr. Caroni heeft besloten om naast de maandelijkse Masterclass in Wine Tasting in het restaurant zijn wijnkennis ook met jullie te delen via een aantal video’s. Bekijk deze eerste vlog met een korte introductie in how to enjoy wine. Salute!  

Online reserveren

 

HOW TO ENJOY WINE!
WITH MR CARONI Episode 2

In How to enjoy wine episode 2 leert Mr. Caroni je alles over het component alcohol, ook wel "the spirit of wine".