Wijnproeverij

Met Caroni's Masterclass in Wine Tasting laten wij u graag kennis maken met bijzondere Italiaanse wijnen. Onder leiding van il Maestro di vino 'Adriaan Caron' proeft u 8 verschillende wijnen. Hij vertelt u alles wat u over wijn en het proces moet weten. Tijdens het proeven krijgt u ook een aantal anti pasti geserveerd die de smaken nog meer tot uiting zullen brengen. Dit alles voor een prijs van €35,- p.p. Naast het proeven kunt u de wijnen na afloop ook tegen een aantrekkelijke prijs bestellen.

De masterclass met open inschrijving vindt iedere 1e zaterdag van de maand plaats van 16.00 tot 18.00 uur. De eerstvolgende wine tasting vindt plaats op zaterdag 3 maart 2018. Wilt voor die tijd een wine tasting organiseren met uw eigen besloten groep (minimaal 8 en maximaal 10 personen)? Neem dan contact met ons op om datum in te plannen. 

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op via telefoon 070-3460370 of email info@caroni.nl. Wilt u liever online reserveren? Vul dan het formulier hiernaast in.

Bent u benieuwd welke wijnen Caroni in het restaurant serveert? Bekijk dan onze uitgebreide wijnkaart.


HOW TO ENJOY WINE!
WITH MR CARONI

Mr. Caroni heeft besloten om naast de maandelijkse Masterclass in Wine Tasting in het restaurant zijn wijnkennis ook met jullie te delen via een aantal video’s. Bekijk deze eerste vlog met een korte introductie in how to enjoy wine. Salute!  

Online reserveren

 

HOW TO ENJOY WINE!
WITH MR CARONI Episode 2

In How to enjoy wine episode 2 leert Mr. Caroni je alles over het component alcohol, ook wel "the spirit of wine".